top of page

CONTACT

Neem contact met ons op!

Service

Service staat bij ons voorop en wij horen graag van je als er vragen of opmerkingen zijn. Niet alleen als een mechanisch toetsenbord of keycap set niet aan de verwachtingen voldoet, maar ook als je algemene vragen hebt over een van onze producten of graag een bepaalde toevoeging ziet aan ons assortiment.

Kwaliteit

Hoewel wij al onze producten zoals de mechanische keyboards, keycaps en andere toebehoren door ons zorgvuldig geïnspecteerd worden voordat ze ons magazijn verlaten kan het altijd zijn dat het nét niet is wat je zocht. Laat het ons in zulk geval weten en wij zoeken graag samen naar een passende oplossing.

Wil je in contact komen?

Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@gamergift.nl.

Contact gegevens

E-mail: info@gamergift.nl

Telefoon: +31 (0)6 12 95 99 94

KVK: 82305102

BTW nummer: NL003674680B06

 

Gamer Gift

Jan van Henegouwenstraat 10

2405 ZJ Alphen aan den Rijn

(Geen bezoekadres)

Bedankt voor je bericht!

FAQ

Frequently Asked Question

  • Welke merken bieden jullie aan?
    Wij hebben diverse merken van de mechanische toetsenborden. Onderstaand welke merken bij ons het populairst zijn: 1. MageGee 2. GamaKay 3. HelloGanss Aanvullend bieden we ook losse onderdelen aan zoals losse DIY kits en switches. De Switches die wij aanbieden zijn van Gateron, één van 's werelds beste switch producenten.
  • Kan ik een product retourneren?
    Natuurlijk kun je een product retoursturen als dit niet voldoet aan je verwachtingen. Let wel op dat het kan dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening kunnen zijn.
  • Kunnen jullie een toetsenbord voor mij in elkaar zetten?
    Jazeker dat is geen enkel probleem, we helpen je graag! Neem even contact met ons op m.b.t. je wensen, maar ook de voorwaarden, eventuele kosten en levertijden. Wij horen graag van je!
bottom of page